Γυμνάσου μέχρι το τέλος του χρόνου σε σούπερ τιμή! -
Γυμνάσου μέχρι το τέλος του χρόνου σε σούπερ τιμή!

Παμε μαζι

Συνδρομή από τώρα μέχρι την Πρωτοχρονιά!

Στα PLANET Fitness and More είμαστε πάντα δίπλα σου και το αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά, αφού σου δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσεις συνδρομή που ισχύει από τώρα μέχρι την Πρωτοχρονιά στη μοναδική τιμή των €59, με την εγγραφή να είναι δώρο από εμάς! Επισκέψου μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουνίου το club της περιοχής σου και επωφελήσου της συγκεκριμένης προσφοράς!

Η συγκεκριμένη συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου.

Στόχος μας στα PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Πρόλαβε την προσφορά που ισχύει μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουνίου!

Buy Now