Μοναδική προσφορά για δύο! -
Μοναδική προσφορά για δύο!

δίπλα σου... διπλά

Τώρα γυμνάζεσαι με ένα αγαπημένο σου άτομο για έναν χρόνο σε απίστευτη τιμή!

Ο Σεπτέμβρης ήρθε και είναι αφορμή για νέο ξεκίνημα και υψηλούς, νέους στόχους! Τα PLANET Fitness and More είναι δίπλα σου και προσφέρουν ετήσια συνδρομή για σένα και τον fitness partner σου με μόνο €119, ενώ σας κάνουν δώρο την εγγραφή! Επισκέψου, λοιπόν, το club της περιοχής σου μέχρι και τη Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, απόκτησε ετήσια συνδρομή για σένα και ένα ακόμη άτομο στην εκπληκτική αυτή τιμή και εξασφάλισε μια από τις πιο βασικές προϋποθέσεις για μια δυναμική καινούρια αρχή!

Η συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Πρόλαβέ την προσφορά που ισχύει μέχρι και τις Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου!

Buy Now