Συνδρομή για 6 μήνες & δύο super δώρα! -
Συνδρομή για 6 μήνες & δύο super δώρα!

6 Months

Τα PLANET Fitness and More σε προετοιμάζουν για το πιο fit καλοκαίρι σου!

Απόκτησε τώρα συνδρομή για 6 μήνες μόνο με 69€ και πάρε δώρο 5 mini group (δηλαδή από τα oμαδικά προγράμματα με συμμετοχή) και 1 voucher αξίας 20€ για να το εξαργυρώσεις σε Personal Training ή PLANET Power Muscle Simulator πακέτα! Αν θες μέχρι το καλοκαίρι να έχεις πετύχει κάθε fitness στόχο σου, τώρα είναι η σωστή στιγμή να ξεκινήσεις!

Η συνδρομή αφορά σε ένα club* και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων**, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, αποδυτήρια με ντουλαπάκια και χρήση σάουνας στα club που διαθέτουν.

Πρόλαβε την προσφορά!

Buy Now

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

*Η προσφορά δεν ισχύει για το club της Χαλκίδας

**Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό ζήτησε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή σου από το προσωπικό του club που σε ενδιαφέρει

***Σε περίπτωση που η αγορά δεν γίνει on line, τα μη μέλη επιβαρύνονται με κόστος εγγραφής €30. Στους φοιτητές, μαθητές και ανέργους παρέχεται έκπτωση 50% στην εγγραφή, η οποία διαμορφώνεται στα €15 (με επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών), ενώ επίσης στη μισή τιμή είναι η εγγραφή εάν γίνει μαζί με άλλο ένα άτομο. Από τέσσερα άτομα και πάνω η εγγραφή είναι δωρεάν.