The new gym season begins! -
The new gym season begins!

Μπες σε όλα τα clubs με 1 συνδρομή!

Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά! Γιατί τα PLANET Fitness and More σου προσφέρουν ετήσια συνδρομή με μόνο 89€ και σου κάνουν δώρο την εγγραφή, ενώ παράλληλα, σου δίνουν τη δυνατότητα με τη συνδρομή αυτή να επισκέπτεσαι και να χρησιμοποιείς κανονικά και τα 13 γυμναστήρια της αλυσίδας! Επισκέψου το club της περιοχής σου μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεβρίου, γίνε μέλος μας ή ανανέωσε τη συνδρομή σου αν ανήκεις ήδη στην fitness παρέα μας κι εξασφάλισε έτσι πρόσβαση στις κορυφαίες παροχές*, υπηρεσίες και εξοπλισμό fitness όλων των PLANET Fitness and More!

Πρόλαβε την προσφορά που ισχύει μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεβρίου!

Buy Now

Η συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, αποδυτήρια με ντουλαπάκια και χρήση σάουνας στα club που διαθέτουν.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Join Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό ζήτησε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή σου από το προσωπικό του club που σε ενδιαφέρει