ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 99€ με ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 30€ “ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ”

Ετήσια συνδρομή μόνο με 99€ και ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 30€ για αγορές από τα Παιχνιδάδικα “ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ”!

Tα PLANET Fitness and More σας προσφέρουν ετήσια Standard ετήσια συνδρομή με €99 και ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ €30 για αγορές από τα παιχνιδάδικα “ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ”. Το δίκτυο καταστημάτων “ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ” διαθέτει επώνυμα, κλασικά και αποκλειστικά παιχνίδια μέχρι είδη bebe, είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικά είδη, βιβλία, σχολικά και εποχιακά.

Η Προσφορά είναι διαθέσιμη για αγορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα φυσικά καταστήματα PLANET FITNESS AND MORE. 

Δείτε το δίκτυο των γυμναστηρίων μας ΕΔΩ.

Η εξαργύρωση της ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ €30 από τα καταστήματα “ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ” εξαργυρώνεται εφάπαξ με αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα φυσικά καταστήματα “ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ”.

Δείτε το δίκτυο των καταστημάτων “ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ” ΕΔΩ. Η ΔΩΡΕΠΙΤΑΓΗ δεν εξαργυρώνεται ηλεκτρονικά.

Μην χάσεις αυτήν την μοναδική προσφορά!

Η Standard ετήσια συνδρομή περιλαμβάνει χρήση των εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου PLANET FITNESS AND MORE που επιθυμείτε, πρόσβαση στα ελεύθερα ομαδικά προγράμματα, χρήση του Mobile Fitness App “Train Your Pulse”, ασφάλεια συνδρομής σε περίπτωση lockdown και ΔΩΡΟ την εγγραφή αξίας €20.

Επισκέψου το Planet Fitness and More club που επιθυμείς, εξασφάλισε την συνδρομή σου και γίνε μέλος της πιο fit παρέας!

Το πακέτο περιλαμβάνει γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του ασκούμενου και αποδυτήρια με ντουλαπάκια για φύλαξη  προσωπικών αντικειμένων κατά την διάρκεια της άσκησής.

Στόχος μας στα PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

 Για τους νέους κανονισμούς ασφαλείας, υγιεινής καθώς και για το νέο mobile fitness application τον PLANET Fitness & More ακολουθήστε τον σύνδεσμο ΕΔΩ για το club των Βριλησσίων πατήστε ΕΔΩ

 

* Λόγω των μέτρων ενάντια στον COVID-19 που έχουν επιβληθεί από τους αρμόδιους φορείς και μέχρι την άρση τους, απαγορεύεται η χρήση των ντους και των αποδυτηρίων. Επίσης απαγορεύεται η χρήση σάουνας στα clubs όπου διατίθεται.