Μείνε fit όλο το έτος! -
Μείνε fit όλο το έτος!

Be Fit!

Super τιμή για ετήσια συνδρομή

Σταμάτα να εύχεσαι και ξεκίνα να παλεύεις για τον στόχο σου! Εμείς στα PLANET Fitness and More είμαστε μαζί σου και παρέχουμε την ετήσια συνδρομή στα €89 μόνο, ενώ σου κάνουμε δώρο την εγγραφή! Επισκέψου, λοιπόν, το club της περιοχής σου για λίγες μέρες ακόμα, απόκτησε την ετήσια συνδρομή στη super αυτή τιμή και εξασφάλισε πρόσβαση σε κορυφαίες και πιστοποιημένες παροχές, υπηρεσίες και εξοπλισμό fitness για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η συνδρομή αφορά σε ένα club και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Πρόλαβέ την προσφορά που ισχύει για λίγες ημέρες!

Buy Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.