Black Friday Extended -
Black Friday Extended

Black friday

Black Friday Εxtended στα Planet και έλα στην παρέα!

BLACK 69€ στα PLANET Fitness and More και γίνε μέλος της παρέας!

Απόκτησε τώρα ετήσια συνδρομή με μόνο 69€ και δώρο την εγγραφή! Κάνε τώρα on line την αγορά σου ή επισκέψου ένα από τα Planet Fitness and More clubs και εξασφαλίστε πρόσβαση στις κορυφαίες και πιστοποιημένες PLANET Fitness and More παροχές, υπηρεσίες και εξοπλισμό για έναν ολόκληρο χρόνο!

Πρόλαβε το ως και 2 Δεκεμβρίου!

Η ετήσια συνδρομή αφορά σε ένα club και περιλαμβάνει*πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του ασκούμενου και  αποδυτήρια με lockers.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές, ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους.

Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Buy Now

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Join Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.