ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ

TA PLANET FITNESS AND MORE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ BODY ANALYSIS.

Σε λιγότερο από 1 λεπτό, η μέτρηση από τον υπερσύγχρονο αναλυτή σώματος InBody παρέχει ακριβή και αντικειμενικά αποτελέσματα για την αξιολόγηση της τρέχουσας σύστασης του σώματός σου.

Βάρος, Ποσοστό Λίπους και Μυϊκής Μάζας, οστική μάζα και πολλές ακόμα μετρήσεις που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πλήρως τη σύσταση του σώματος σου.

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα κιόλας, πραγματοποίησε τη μέτρησή σου στον InBody αναλυτή και μάθε από τι είναι φτιαγμένο το σώμα σου.

AΠΟΚΤΗΣE ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΙΟCIRCUIT

Τα PLANET FITNESS AND MORE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Biocircuit™, μια τεχνολογική καινοτομία της Technogym που υπόσχεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με ένα ψηφιακά πλήρως καθοδηγούμενο ατομικό κυκλικό πρόγραμμα.

 

Τώρα σε 30’ μπορείς να κανείς μια γρήγορη και αποτελεσματική προπόνηση, όποια ώρα της ημέρας και αν επιλέξεις να προπονηθείς χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις.

KATΑΧΩΡΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYWELLNSS APP ΤΗΣ ΤΕCHNOGYM

Οι στόχοι σου είναι μετρήσιμοι και πάντα διαθέσιμοι στο κινητό σου.

Tώρα η πρόοδος σου είναι μετρήσιμη. Όλα τα αποτελέσματα καταχωρούνται αυτόματα στην εφαρμογή του My Wellness App της ΤECHNOGYM δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βλέπεις στατικά στοιχεία, να τα συγκρίνεις και μαζί με τον Τrainer σου και να θέτεις νέους στόχους.

 

 

 

Προσφορά για όλο τον μήνα Νοέμβριο

Με κάθε εγγραφή ή ανανέωση της υπηρεσίας Biocircuit δώρο μία μέτρηση σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα μπορείς να απευθυνθείς στην υποδοχή του γυμναστηρίου.

MENU