Πολιτική ακυρώσεων -
Πολιτική ακυρώσεων

Cancellation Policy

Στα PLANET Fitness and More κάνουμε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια να σου προσφέρουμε πάντα την καλύτερη, ποιοτικότερη και πιο ευχάριστη εμπειρία άσκησης. Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε παράπονα από εσάς τους ίδιους ότι, ενώ προσπαθείτε να κάνετε κράτηση για κάποιο από τα mini group της επιλογής σας, αρκετές φορές δεν καταφέρνετε να βρείτε θέση ελεύθερη και ενώ δηλώνετε για μπείτε στην λίστα αναμονής σχεδόν ποτέ δεν ενημερώνεστε ότι υπήρξε κάποια ακύρωση, ενώ στην πραγματικότητα έχει παρατηρηθεί ότι τα μαθήματα πραγματοποιούνται με κενές θέσεις.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφασίσαμε να θέσουμε σε άμεση και αυστηρή εφαρμογή την “Πολιτική Ακύρωσης Κρατήσεων” των PLANET Fitness & More, ώστε να μπορείτε όλοι να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μορφή άσκησης. Παρακαλούμε πολύ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαβάστε προσεχτικά την διαδικασία και μην διστάσετε, για τυχόν διευκρινίσεις και απορίες, να απευθυνθείτε στο προσωπικό του δικού σας club.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. Στην περίπτωση που η κράτηση έχει γίνει με την χρήση FITPASS
Το μάθημα θα χρεώνεται κανονικά αν η ακύρωση δεν γίνει τουλάχιστον 4 ώρες πριν την πραγματοποίησή του.

2. Στην περίπτωση που η κράτηση έχει γίνει με την χρήση UNLIMITED ACCESS (Νo Βound)
Αν η ακύρωση δεν πραγματοποιηθεί 4 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος, αυτόματα από το σύστημα, αφαιρείται το δικαίωμα κράτησης για τις επόμενες δύο βδομάδες (Ban).
Άρση του Βan μπορεί να γίνει μόνο με χρέωση 4€ στην υποδοχή του club ή με την πάροδο των δυο εβδομάδων.
3. Στην περίπτωση που η κράτηση έχει γίνει με την χρήση DAILY PASS
Για να γίνει κράτηση με την χρήση Daily Pass, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει γίνει η πληρωμή του πριν την κράτηση. Το μάθημα θα χρεώνεται κανονικά με την ανάλωση του Daily Pass, αν η ακύρωση δεν γίνει τουλάχιστον 4 ώρες πριν την πραγματοποίηση σου μαθήματος.

Να σημειωθεί ότι οι νέες κρατήσεις μπορούν να γίνονται χωρίς κανένα αριθμητικό περιορισμό, 7 ημέρες πριν το προγραμματισμένο μάθημα, αρκεί οι ακυρώσεις να πραγματοποιούνται το αργότερο 4 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε κάθε περίπτωση που το µέλος δε δηλώσει παρουσία στην υποδοχή 5′ πριν την έναρξη του µαθήµατος και δεν έχει ενημερώσει για τυχόν καθυστέρηση, ισχύουν όλα τα παραπάνω και η θέση του παραχωρείται στον πρώτο της λίστα αναμονής.