Πολιτική Ακυρώσεων

Cancellation Policy

Στα PLANET Fitness and More κάνουμε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια να σου προσφέρουμε πάντα την καλύτερη, ποιοτικότερη και πιο ευχάριστη εμπειρία άσκησης.

Πρόσφατα αναβαθμίσαμε τις fitness υπηρεσίες μας με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένου mobile fitness application, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση θέσης για την την αίθουσα βαρών και cardio, αλλά και για ΟΛΑ μας τα ομαδικά μαθήματα. Πλέον η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική και απαραίτητη πριν την προσέλευση σας στο γυμναστήριο.

Σε περίπτωση μη ακύρωσης της κράτησης σας, το σύστημα αυτομάτως θα διαγράφει τις υπόλοιπες κρατήσεις της εβδομάδας. Επίσης, στα πλαίσια της πολιτικής ορθής χρήσης εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από τα μέτρα ενάντια στην διασπορά του COVID-19, το κάθε μέλος δικαιούται να κλείνει ένα ραντεβού ημερησίως, είτε αφορά σε ομαδικό πρόγραμμα, είτε για την χρήση της αίθουσας μηχανημάτων ενδυνάμωσης και cardio.

Περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση του mobile fitness application θα βρείτε ΕΔΩ.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφασίσαμε να θέσουμε σε άμεση και αυστηρή εφαρμογή την “Πολιτική Ακύρωσης Κρατήσεων” των PLANET Fitness & More, ώστε να μπορείτε όλοι να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μορφή άσκησης. Παρακαλούμε πολύ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαβάστε προσεχτικά την διαδικασία και μην διστάσετε, για τυχόν διευκρινίσεις και απορίες, να απευθυνθείτε στο προσωπικό του δικού σας club.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΧΡΕΩΣΕΙΣ:

1. Στην περίπτωση που η κράτηση έχει γίνει με την χρήση FITPASS

Το μάθημα θα χρεώνεται κανονικά αν η ακύρωση δεν γίνει τουλάχιστον 3 ώρες πριν την πραγματοποίησή του.

2. Στην περίπτωση που η κράτηση έχει γίνει με την χρήση UNLIMITED ACCESS (Νo Βound)

Αν η ακύρωση δεν πραγματοποιηθεί 3 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος, αυτόματα από το σύστημα, αφαιρείται το δικαίωμα κράτησης για τις επόμενες δύο βδομάδες (Ban).
 Άρση του ban μπορεί να γίνει μόνο με χρέωση 4€ στην υποδοχή του club ή με την πάροδο των 2 εβδομάδων.

3. Στην περίπτωση που η κράτηση έχει γίνει με την χρήση DAILY PASS
Όταν γίνεται κράτηση με την χρήση Daily Pass, Το μάθημα θα χρεώνεται κανονικά αν η ακύρωση δεν γίνει τουλάχιστον 3 ώρες πριν την πραγματοποίηση σου μαθήματος και το μέλος θα οφείλει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό στη επόμενη επίσκεψή του στο γυμναστήριο.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ (ΒΑΝ)

1. Σε κάθε περίπτωση «μη εμφάνισης» ή ακύρωσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα των 3 ωρών, το μέλος θα αποκλείεται από το σύστημα κρατήσεων για 2 βδομάδες για τα paid ομαδικά μαθήματα. Άρση του ban μπορεί να γίνει μόνο με χρέωση 4€ στην υποδοχή του club ή με την πάροδο των 2 εβδομάδων.

2.  Σε περίπτωση «μη εμφάνισης» ή ακύρωσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα των 3 ωρών, για δύο συνεχόμενες φορές, το μέλος θα αποκλείεται από το σύστημα κράτησης θέσεων για τα free ομαδικά μαθήματα, για 3 ημέρες.

3. Σε περίπτωση «μη εμφάνισης» ή ακύρωσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα των 3 ωρών, για δύο συνεχόμενες φορές, το μέλος θα αποκλείεται από το σύστημα κράτησης θέσεων για την αίθουσα βαρών και cardio, για 3 ημέρες.

ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ – CHECK IN

Σε κάθε περίπτωση που το µέλος δε δηλώσει παρουσία στην υποδοχή 5′ πριν την έναρξη του µαθήµατος και δεν έχει ενημερώσει για τυχόν καθυστέρηση, ισχύουν όλα τα παραπάνω και η θέση του παραχωρείται στον πρώτο της λίστα αναμονής.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ – CHECK OUT (ειδικός όρος λόγω COVID-19)

To μέλος υποχρεούται να αποχωρήσει από τον χώρο κατά το όπως αναφέρει η κράτηση που θα έχει κάνει μέσω του Mobile Fitness App. Σε αντίθετη περίπτωση μη συμμόρφωσης το μέλος θα αποκλείεται από το σύστημα κρατήσεων για 2 βδομάδες. Άρση του Βan μπορεί να γίνει μόνο με χρέωση 4€ στην υποδοχή του club ή με την πάροδο των 2 εβδομάδων.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε κάθε περίπτωση που το µέλος δε δηλώσει παρουσία στην υποδοχή 5′ πριν την έναρξη του µαθήµατος και δεν έχει ενημερώσει για τυχόν καθυστέρηση, ισχύουν όλα τα παραπάνω και η θέση του παραχωρείται στον πρώτο της λίστας αναμονής.

MENU