Η πιο "δροσιστική" προσφορά του καλοκαιριού! -
Η πιο “δροσιστική” προσφορά του καλοκαιριού!

Chalkida Offer

Αποκλειστικά για τo club της Χαλκίδας!

Απόκτησε τώρα συνδρομή για 3 μήνες στο PLANET Fitness and More της Χαλκίδας με μόνο με 59€* και πάρε επιπλέον δώρο την εγγραφή δώρο! Επισκέψου το club μέχρι τo Σάββατο 15 Ιουνίου και πρόλαβε την προσφορά για να απολαμβάνεις πρόσβαση σε κορυφαίες και πιστοποιημένες υπηρεσίες και εξοπλισμό fitness για όλο το καλοκαίρι!

Η συνδρομή αφορά μόνο στο γυμναστήριο της Χαλκίδας και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, καθώς και προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο.

Ισχύει μέχρι τo Σάββατο 15 Ιουνίου, πρόλαβέ το!

Buy Now

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες.