COVID-19

The Time is Now

We are here, we are safe, we are excited!

Τα PLANET FITNESS & MORE, έχοντας ως κύριο γνώμονα την προστασία των μελών και των εργαζομένων μας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της μη μετάδοσης του COVID-19 στους χώρους των γυμναστηρίων μας.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιούμε συνεχείς απολυμάνσεις των χώρων μας και του εξοπλισμού μας, πριν αλλά και κατά την διάρκεια της καθημερινής λειτουργίας μας. Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους κλιμακίων του Ε.Ο.Δ.Υ., τα PLANET FITNESS & MORE βρέθηκαν να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής και να τηρούν όλα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί κατά του COVID-19.

Αγαπητά μέλη,

στα πλαίσια της ατομικής ευθύνης, σας παρακαλούμε κι εσείς με τη σειρά σας να προσέρχεστε με μάσκα, τηρείτε τα υποχρεωτικά μέτρα υγιεινής, να χρησιμοποιείτε τακτικά τις συσκευές με αντισηπτικό που βρίσκονται διαθέσιμες σε όλους τους χώρους των γυμναστηρίων μας, καθώς και να τηρείτε τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας από τους συναθλούμενους σας.

Όλοι μαζί μπορούμε να μείνουμε υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση. Οι νέες συνθήκες επιτάσσουν απόλυτη τήρηση των μέτρων και κανόνων λειτουργίας των Planet Fitness & More, ώστε να επιστρέψουμε όλοι στην αγαπημένη μας fitness εμπειρία!

______________________________________________________________________________________________________

Part 1. – Safety

 • Το κάθε Planet Fitness & More club έχει φροντίσει για τη διατήρηση του προβλεπόμενου αριθμού ατόμων ταυτόχρονα μέσα στο χώρο του γυμναστηρίου.
 • Κάθε μέλος, κατά τη διάρκεια παραμονής του στο club, οφείλει να διατηρεί την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας από τους συνασκούμενούς του και το προσωπικό του γυμναστηρίου.
 • Το club δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προσωπικά αντικείμενα των μελών και τη φύλαξή τους, καθώς τα lockers στα αποδυτήρια δεν θα λειτουργούν για το προβλεπόμενο διάστημα.
 • Κατά την προσέλευσή σας στο γυμναστήριο είναι απαραίτητη η εβδομαδιαία συμπλήρωση του εντύπου “Δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα”, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.
 • Η χρήση των ανελκυστήρων πρέπει να γίνεται από ένα (1) άτομο τη φορά με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
 • Είναι απαραίτητη η απόλυτη συμμόρφωση με τον συνολικό κανονισμό λειτουργίας του γυμναστηρίου.

Part 2. – Hygiene

 • Κατά την προσέλευση και την παραμονή σας στους κοινόχρηστους χώρους του γυμναστηρίου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.  Kατά τη διάρκεια της άσκησης η χρήση μάσκας απαγορεύεται.
 • Η χρήση προσωπικής πετσέτας, ίσης και μεγαλύτερης διάστασης 50 x 90 cm (πετσέτα προσώπου), είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για να εισέλθετε στην αίθουσα προπόνησης.
 • Συνίσταται η επαναλαμβανόμενη χρήση αντισηπτικού κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Αντλίες αντισηπτικού έχουν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία των γυμναστηρίων μας.
 • Είναι απαραίτητο να πλένετε συχνά τα χέρια σας για τουλάχιστον 20΄΄.
 • Χρησιμοποιείστε αποκλειστικά τους κλειστούς ποδοκίνητους κάδους για τα απορρίμματα.
 • Τα αποδυτήρια και τα ντους θα είναι εκτός λειτουργίας για το προβλεπόμενο διάστημα.
 • Συνίσταται για το πλύσιμο των ρούχων σας μετά την προπόνηση, να τα πλένετε στο πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό, σε υψηλή θερμοκρασία.
 • Οι αυτόματοι πωλητές θα διαθέτουν μόνο νερό και η χρήση τους για την εξυπηρέτησή σας θα γίνεται αποκλειστικά από το γυμναστή / γυμνάστρια του ορόφου, παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτόν.

Part 3. – Experience

 • Τα Planet Fitness & More έχουν φροντίσει για την αδιάλειπτη απολύμανση των χώρων και του εξοπλισμού προπόνησης, καθώς και της προβλεπόμενης λειτουργίας των συστημάτων αερισμού των χώρων.
 • Οι γυμναστές και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετούν φορώντας πάντα τη μάσκα τους.
 • Είναι πλέον απαραίτητη η κράτηση θέσης, μέσω του νέου application για να πραγματοποιήσετε την προπόνησή σας την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.
 • Όλα τα ομαδικά μας μαθήματα θα προσφέρονται με περιορισμένες θέσεις / μάθημα και θα είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

To νέο μας Users Mobile Application!

Τα Planet Fitness & More, μέσω της νέας εφαρμογής “Train Your Pulse”, σας δίνουν τη δυνατότητα προγραμματισμού, κράτησης θέσης και άμεσης επικοινωνίας σας με το club και τους trainers σας, την διατήρηση προσωπικού προφίλ με τα ατομικά σας δεδομένα προπόνησης, συνδρομών και ιστορικού υγείας, συμμετοχής σε online group classes, αλλά και live ενημέρωση για τον αριθμό μελών που ασκείται στο club.

Μπορείτε να βρείτε τον προσωπικό σας σύνδεσμο σύνδεσης στο νέο μας fitness app στο viber message ή στο sms που λάβατε στο κινητό σας τηλέφωνο και να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κράτηση θέσης!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα νέα μέτρα λειτουργίας και υγιεινής, το νέο μας application και σύστημα κράτησης θέσεων, καθώς και θέματα συνδρομών, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην υποδοχή του club.

Οδηγίες εγγραφής  μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

Από τη διαδικασία του App “Train Your Pulse” εξαιρούνται τα Planet Fitness and More Clubs

Βριλησσίων και Καλλιθέας. Ενημερωθείτε για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε εδώ.

 

Οφείλουμε να τηρήσουμε όλοι τα μέτρα και τους περιορισμούς ασφαλείας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η παρέα των Planet Fitness & More είναι ξανά κοντά σας.

Προστατεύουμε για να προστατευθούμε!