COVID-19

We are here, we are safe, we are excited!

 

Τα PLANET FITNESS & MORE, μετά από μακρύ διάστημα αναστολής λειτουργίας είναι πάλι κοντά σας.

Έχοντας ως κύριο γνώμονα την προστασία των μελών και των εργαζομένων μας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της μη μετάδοσης του COVID-19 στους χώρους των γυμναστηρίων μας, σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα και συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς.


Κανόνες Χρήσης Γυμναστηρίου

 

 • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την χρήση των εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου καθώς και κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή απλή μάσκα, είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP

 

 • Είναι υποχρεωτική η διενέργεια εβδομαδιαίου προληπτικού ελέγχου θετικότητας στον COVID-19 μέσω self-test ή rapid test. Το αποτέλεσμα του self-test ή του rapid-test θα πρέπει να επιδεικνύεται στο προσωπικό υποδοχής του γυμναστηρίου, κατά την είσοδο του ασκούμενου και ισχύει μόνο για μία εβδομάδα. Η προσκόμιση του αποτελέσματος γίνεται μέσω της επίδειξης βεβαίωσης δήλωσης αποτελέσματος, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ).

 

 • Η χρήση προσωπικής πετσέτας, ίσης και μεγαλύτερης διάστασης 50 x 90 cm (πετσέτα προσώπου), είναι υποχρεωτική για να εισέλθετε στην αίθουσα προπόνησης.

 

 • Συνίσταται η επαναλαμβανόμενη χρήση αντισηπτικού και υγιεινή χεριών (πλύσιμο για τουλάχιστον 20’’) μεταξύ των ασκήσεων. Αντλίες αντισηπτικού έχουν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία των γυμναστηρίων μας.

 

 • Χρησιμοποιείστε αποκλειστικά τους κλειστούς ποδοκίνητους κάδους για τα απορρίμματα.

 

 • Τα αποδυτήρια, τα ντουλάπια φύλαξης και τα ντους θα είναι εκτός λειτουργίας για το προβλεπόμενο διάστημα.

 

 • Κάθε μέλος, κατά τη διάρκεια παραμονής του στο club, οφείλει να διατηρεί την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας από τους συνασκουμένους του και το προσωπικό του γυμναστηρίου (2m.).

 

 • Είναι απαραίτητη η απόλυτη συμμόρφωση με τον συνολικό κανονισμό λειτουργίας του γυμναστηρίου.

 

 

Συστάσεις Χρήσης Γυμναστηρίου

 

 • Οι ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα.

 

 • Οι ασκούμενοι συνίσταται να έχουν ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα αποκλειστικά για χρήση στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, τα οποία δεν θα χρησιμοποιούν εκτός του χώρου του γυμναστηρίου.

 

 • Συνίσταται για το πλύσιμο των ρούχων μετά την προπόνηση, η πλύση στο πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό, σε υψηλή θερμοκρασία.

 

 • Οι αυτόματοι πωλητές θα διαθέτουν μόνο νερό και η χρήση τους για την εξυπηρέτησή σας θα γίνεται αποκλειστικά από το γυμναστή / γυμνάστρια του ορόφου, παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτόν.

 

 • Συνίσταται η μετακίνηση προς και από το γυμναστήριο να γίνεται κατά προτίμηση με τα πόδια ή προσωπικό μεταφορικό μέσο.

 

Γενικές Πληροφορίες Χρήσης Γυμναστηρίου

 

 • Τα Planet Fitness & More έχουν φροντίσει για την αδιάλειπτη απολύμανση των χώρων και του εξοπλισμού προπόνησης, καθώς και της προβλεπόμενης λειτουργίας των συστημάτων αερισμού των χώρων. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούμε συνεχείς απολυμάνσεις των χώρων μας και του εξοπλισμού μας, πριν αλλά και κατά την διάρκεια της καθημερινής λειτουργίας μας.
 • Το κάθε Planet Fitness & More club έχει φροντίσει για τη διατήρηση του προβλεπόμενου αριθμού ατόμων ταυτόχρονα μέσα στο χώρο του γυμναστηρίου.
 • Οι γυμναστές και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετούν φορώντας πάντα τη μάσκα τους.
 • Είναι πλέον απαραίτητη η κράτηση θέσης, μέσω του application, για να πραγματοποιήσετε την προπόνησή σας την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.
 • Όλα τα ομαδικά μας μαθήματα θα προσφέρονται με περιορισμένες θέσεις / μάθημα και θα είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.
 • Το club δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προσωπικά αντικείμενα των μελών και τη φύλαξή τους, καθώς τα lockers στα αποδυτήρια δεν θα λειτουργούν για το προβλεπόμενο διάστημα.
 • Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα νέα μέτρα λειτουργίας και υγιεινής, το νέο μας application και σύστημα κράτησης θέσεων, καθώς και θέματα συνδρομών, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην υποδοχή του club.

 

Users Mobile Application

Τα Planet Fitness & More, μέσω της νέας εφαρμογής “Train Your Pulse”, σας δίνουν τη δυνατότητα προγραμματισμού, κράτησης θέσης και άμεσης επικοινωνίας σας με το club και τους trainers σας, την διατήρηση προσωπικού προφίλ με τα ατομικά σας δεδομένα προπόνησης, συνδρομών και ιστορικού υγείας, συμμετοχής σε online group classes, αλλά και live ενημέρωση για τον αριθμό μελών που ασκείται στο club.

Μπορείτε να βρείτε τον προσωπικό σας σύνδεσμο σύνδεσης στο νέο μας fitness app στο viber message ή στο sms που λάβατε στο κινητό σας τηλέφωνο και να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κράτηση θέσης!

Οδηγίες εγγραφής  μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

 

Από τη διαδικασία του App “Train Your Pulse” εξαιρείται το Planet Fitness and More Club Βριλησσίων.

Ενημερωθείτε για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε εδώ.

Οφείλουμε να τηρήσουμε όλοι τα μέτρα και τους περιορισμούς ασφαλείας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η παρέα των Planet Fitness & More είναι ξανά κοντά σας.

Προστατεύουμε για να προστατευθούμε!