ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ -
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ο Όμιλος «PLANET FITNESS AND MORE», αποτελούμενος από τις επιχειρήσεις που φέρουν τον αντίστοιχο τίτλο και συγκεκριμένα τα δεκατρία (13) καταστήματα-γυμναστήρια PLANET Fitness and More στην Αττική (Παγκράτι – Φρύνης 1-3, Ερυθραία – Στροφυλίου 67, Ψυχικό – Κηφισιάς 338, Περιστέρι – Φαναρίου 3, Βριλήσσια – Λεωφ. Πεντέλης 132, Παλαιό Φάληρο – Λεωφ. Αμφιθέας & Λεωφ. Αγ. Βαρβάρας 2, Άλιμος – Λεωφ. Αλίμου & Αγ. Γερασίμου 1, Καλλιθέα – Ελ. Βενιζέλου 206, , Ν. Ιωνία – Ελευθερίου Βενιζέλου 30, Κερατσίνι – Γρηγορίου Λαμπρακη 545 και Χίου 12, Αμπελόκηποι – Σοφίας Σλήμαν 3,Αιγαλεω-Θηβων 282 και Νικαια-Θηβων 41), στο πλαίσιο της παρούσας σύμβασης διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με εμπιστευτικότητα και σεβασμό στην ιδιωτική σας ζωή, λαμβάνοντας συνεχώς τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την περαιτέρω προστασία τους, τροποποιώντας την πολιτική ασφάλειας και επεξεργασίας τους, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται

  • Δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς κατά την εγγραφή σας σε οποιοδήποτε από τα γυμναστήριά μας: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη/Περιοχή, Τ.Κ, ΑΦΜ, Κινητό Τηλέφωνο, E-mail, Ημερομηνία Γέννησης.
  • Δεδομένα που συλλέγουμε από τη χρήση της Κάρτας Μέλους: α) Συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας στο Γυμναστήριο, β) Συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τον τόπο έκδοσης της κάρτας μέλους και το συγκεκριμένο γυμναστήριο που πραγματοποιείτε τις επισκέψεις σας, γ) Συλλέγονται δεδομένα σχετικά με το υπόλοιπο του χρόνου συνδρομής σας ή των ενεργών προγραμμάτων σας.

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων
Η δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία ενημερώσεων όπως και η δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα προνομίων της Εταιρίας μας απευθύνονται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο, οι πληροφορίες αυτές θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Οι σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας είναι οι ακόλουθοι:

  • Κατάρτιση της μεταξύ μας σύμβασης
  • Έλεγχος ταυτοπροσωπίας κατά την προσέλευση και παραμονή στα γυμναστήριά μας, για την προσφορά των υπηρεσιών μας.
  • Αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων μέσω email, SMS ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων σχετικά με νέα προϊόντα και γενικές προσφορές.
  • Αποστολή ειδικότερων προσωποποιημένων προσφορών που ισχύουν αποκλειστικά για εσάς ως μελών μας.

 

Διαβίβαση σε Τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτες εταιρίες (εκτελούσες την επεξεργασία), οι οποίες παρέχουν στον Όμιλό μας υπηρεσίες επικοινωνίας και ενεργούν για λογαριασμό της «PLANET FITNESS AND MORE». Οι εν λόγω Εταιρίες λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με την Εταιρία μας και επεξεργάζονται τα δεδομένα σας μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατά την οποία απαιτηθεί η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλη Εταιρία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό επεξεργασίας, θα σας γνωστοποιήσουμε προηγουμένως τη σχετική διαβίβαση. Φροντίζουμε πάντοτε και ελέγχουμε τις πολιτικές των συνεργατών μας, ώστε να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με τον Όμιλό μας κατά τη σχετική επεξεργασία η οποία δύναται να υλοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας.

 

Χρόνος Τήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Ο Όμιλός μας διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για όσο χρόνο ισχύει η συνδρομή σας και για ισόχρονο διάστημα μετά τη λήξη τη, οπότε και ο Όμιλος θα διαγράψει τα δεδομένα σας μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους κατά το οποίο η συνδρομή σας κατέστη ανενεργή, εκτός αν επιβάλλεται διαφορετικός χρόνος τήρησης από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Ο Όμιλος και οι συνεργαζόμενοι με αυτήν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας, ακολουθούν κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

 

Τα Δικαιώματά σας

Σας ενημερώνουμε ότι για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών σας Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Εταιρία ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@planetfitness.gr ή και με έγγραφο αίτημα σας που μπορεί να υποβληθεί εντύπως σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Εταιρία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σας σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Ειδικότερα για την ανάκληση συγκατάθεσης χρήσης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αυτή μπορεί να υλοποιηθεί και ηλεκτρονικά ακολουθώντας το σχετικό link και τις παρεχόμενες οδηγίες που ενσωματώνονται σε κάθε σχετική επικοινωνία (unsubscribe).

Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμα σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρίας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Καθώς ο Όμιλός μας απαρτίζεται από Εταιρείες με έδρα την Ελλάδα, , αρμόδια εποπτική αρχή για τον έλεγχο της συμμόρφωσής του είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)».