Γυμνάσου μέχρι το τέλος του χρόνου σε super τιμή! -
Γυμνάσου μέχρι το τέλος του χρόνου σε super τιμή!

Rest Year

Συνδρομή από τώρα μέχρι την Πρωτοχρονιά!

Στα PLANET Fitness and More είμαστε πάντα δίπλα σου και το αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά, αφού σου δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσεις συνδρομή που ισχύει από τώρα μέχρι την Πρωτοχρονιά στη μοναδική τιμή των €49, με την εγγραφή να είναι δώρο από εμάς! Επισκέψου το club της περιοχής σου, επωφελήσου της προσφοράς που ισχύει για λίγες ημέρες και εξασφάλισε πρόσβαση σε κορυφαίες και πιστοποιημένες παροχές, υπηρεσίες και εξοπλισμό fitness μέχρι την Πρωτοχρονιά!

Η συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, αποδυτήρια με ντουλαπάκια και χρήση σάουνας στα club που διαθέτουν.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους ολοένα και περισσότερων περιοχών, προσφέροντάς τους πάντα τις καλύτερες υπηρεσίεςάσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποιακαι αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, σε εμάς θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου καιθα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Η προσφορά ισχύει για λίγες ημέρες, πρόλαβέ τη!

Buy Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.