Το πιο καυτό σου καλοκαίρι έρχεται... -
Το πιο καυτό σου καλοκαίρι έρχεται…

Hot Summer!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα PLANET Fitness and More σε προετοιμάζουν γι’ αυτό! Απόκτησε τώρα ετήσια συνδρομή στα €79 μόνο και πάρε δώρο την εγγραφή! Επισκέψου το club της περιοχής σου και εξασφάλισε πρόσβαση σε κορυφαίες και πιστοποιημένες παροχές, υπηρεσίες και εξοπλισμό fitness για έναν ολόκληρο χρόνο στη μοναδική αυτή τιμή που ισχύει για λίγες μέρες μόνο!

Η συνδρομή αφορά σε ένα club και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια και χρήση σάουνας.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Η προσφορά ισχύει για λίγες μέρες, πρόλαβέ τη!

Buy Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.