No more excuses -
No more excuses

No more excuses!

Πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία!

Buy Now

Τώρα μπορείς να γυμνάζεσαι με ετήσια συνδρομή, μόνο στα 6,90€ τον μήνα*, και να απολαμβάνεις σε αυτή τη super τιμή τα οφέλη της άσκησης με μηχανήματα, βάρη και ομαδικά προγράμματα! Επιπλέον, παίρνεις δώρα συνολικής αξίας 45€. Διάλεξε ανάμεσα σε gift voucher για πακέτα personal training και ένα paid class starter pack (δηλαδή πακέτο 5 ομαδικών μαθημάτων από εκείνα που κανονικά έχουν επιπλέον χρέωση) ή έναν μήνα δωρεάν στο Zambidis Club**.

Η συνδρομή περιλαμβάνει*** πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, αποδυτήρια με ντουλαπάκια και χρήση σάουνας στα club που διαθέτουν.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό συμβολαίων!

Buy Now

*Το ποσό πρέπει να καταβληθεί σε ετήσιο πακέτο. Εάν δεν είσαι μέλος, η εγγραφή κοστίζει €30. Στους φοιτητές, μαθητές και ανέργους παρέχεται έκπτωση 50% στην εγγραφή, η οποία διαμορφώνεται στα €15 (με επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών), ενώ επίσης στη μισή τιμή είναι η εγγραφή εάν γίνει μαζί με άλλο ένα άτομο. Στα τέσσερα και άνω άτομα που εγγράφονται μαζί, η εγγραφή είναι δωρεάν.

**Στα club που παρέχεται η υπηρεσία, η οποία μπορεί και να μεταφερθεί σε άλλο μέλος της οικογένειας.

**Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό ζήτησε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή σου από το προσωπικό του club που σε ενδιαφέρει.

H υπηρεσία Zambidis Club παρέχεται στα εξής PLANET Fitness and More:

Βριλησσίων
Κερατσινίου
Νέας Ιωνίας
Νίκαιας
Παλαιού Φαλήρου