PRIME 3 Months -
PRIME 3 Months

Prime 4 Months

Τώρα πάρε την PRIME συνδρομή ως το καλοκαίρι και γίνε ο καλύτερος εαυτός σου!

Tα PLANET Fitness and More προσφέρουν την PRIME συνδρομή για τρίμηνη διάρκεια μόνο με €59 συνδρομή και δώρο την εγγραφή!

PRIME συνδρομή με απεριόριστες δυνατότητες και επιλογές εκγύμνασης που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και ανάγκες  των μελών μας, με βασικό πυλώνα τα exclusive ολιγομελή τμήματα TRX, Power Cycling, Cross Training, Aerial Yoga, Pilates Advanced, Trampoline* & On Demand*

Επισκέψου το Planet Fitness and More club που επιθυμείς, εξασφάλισε την PRIME συνδρομή σου και γίνε ο καλύτερος εαυτός σου ως το καλοκαίρι του 2020!

H PRIME συνδρομή περιλαμβάνει γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα και mini groups (ολιγομελή exclusive προγράμματα), χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του ασκούμενου και αποδυτήρια με ντουλαπάκια για φύλαξη  προσωπικών αντικειμένων κατά την διάρκεια της άσκησής. Αναλυτικά, η PRIME συνδρομή αφορά σε πρόσβαση σε ολιγομελή exclusive τμήματα TRX, Power Cycling, Cross Training, Aerial Yoga, Pilates Advanced, Trampoline* & On Demand*.

Στόχος μας στα PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Η προσφορά ισχύει μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020!

Buy Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.