Κάνε για 6 μήνες γυμναστική χωρίς περιορισμούς! -
Κάνε για 6 μήνες γυμναστική χωρίς περιορισμούς!

Prime

Για σένα που τα θες όλα!

Εσύ έμαθες για την PRIME συνδρομή; Για πρώτη φορά γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα και mini group σε ένα πακέτο! Τώρα με 119€ μπορείς να αποκτήσεις 6μηνη συνδρομή στο PLANET Fitness and More της επιλογής σου και να γυμναστείς, να μπεις σε όλα τα ομαδικά προγράμματα και επιπλέον να μπεις στα mini groups TRX, Power Cycling, Cross Training, Pilates Advanced και Aerial Yoga!

Πως θα αποκτήσεις την Prime συνδρομή;

  • Αν έχεις ήδη συνδρομή σε κάποιο PLANET Fitness and More, απευθύνσου στην υποδοχή και ενημερώσου για το ποσό που αντιστοιχεί σε upgrade της Standard συνδρομής σου σε Prime!
  • Αν δεν έχεις συνδρομή και ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις την Prime, μπορείς να το κάνεις στο PLANET Fitness and More της περιοχής σου ή online με μόνο 119€ για 6 μήνες!

Mη χάσεις την προσφορά που λήγει την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.

Buy Now

Η συνδρομή αφορά σε ένα γυμναστήριο και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα κατόπιν συνεννόησης με το γυμναστή και αποδυτήρια με ντουλαπάκια. Επίσης περιλαμβάνει τα mini groups TRX, Power Cycling, Cross Training, Aerial Yoga και Pilates Advanced.

Στόχος μας στα PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές, ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους, με μαθήματα yoga, pilates, orthosomia, tumbaο, tae box, tabata fit και πολλά άλλα προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά και αερόβια σε μία PRIME συνδρoμή!

Όποια και αν είναι η διάθεσή ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες άσκησής σου.

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.