9 μήνες γυμναστική χωρίς περιορισμούς! -
9 μήνες γυμναστική χωρίς περιορισμούς!

Prime 9 months

Για σένα που τα θες όλα!

Εσύ έμαθες για την PRIME συνδρομή; Για πρώτη φορά γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα και mini group σε ένα πακέτο! Απόκτησε τώρα 9μηνη PRIME συνδρομή στο PLANET Fitness and More της επιλογής σου μόνο με 162€ και κάνε γυμναστική, μπες σε όλα τα ομαδικά προγράμματα κι επιπλέον μπες στα mini groups TRX, Power Cycling, Cross Training, Pilates Advanced και Aerial Yoga!

Mη χάσεις την προσφορά που λήγει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου!

Buy Now

Η συνδρομή αφορά σε ένα γυμναστήριο και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων*, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα φτιάξετε κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου. Επίσης περιλαμβάνει τα mini groups TRX, Power Cycling, Cross Training, Aerial Yoga και Pilates Advanced.

Στόχος μας στα PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Σε μια καθημερινότητα δύσκολη που επιτάσσει περισσότερο από ποτέ να φροντίζουμε την υγεία και την ευεξία μας. Μαθήματα yoga, pilates, orthosomia, tumbaο, tae box, tabata fit και πολλά άλλα! Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά και αερόβια. Όποια και αν είναι η διάθεσή σου ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσεις την διάθεσή σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Join Now
*Το συνολικό κόστος 162€ καταβάλλεται στο σύνολο.

**Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.