Γυμναστική χωρίς περιορισμούς! -
Γυμναστική χωρίς περιορισμούς!

Prime Annual

Για σένα που τα θες όλα!

Εσύ έμαθες για την PRIME συνδρομή; Για πρώτη φορά γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα και mini group σε ένα πακέτο! Απόκτησε τώρα ετήσια συνδρομή στο PLANET Fitness and More της επιλογής σου και γυμνάσου στο γυμναστήριο, μπες σε όλα τα ομαδικά προγράμματα και επιπλέον μπες στα mini group TRX, Power Cycling, Cross Training, Pilates Advanced και Aerial Yoga!

Πως θα αποκτήσεις την Prime συνδρομή;

  • Αν έχεις ήδη συνδρομή σε κάποιο PLANET Fitness and More, απευθύνσου στην υποδοχή και ενημερώσου για το ποσό που αντιστοιχεί σε upgrade της Standard συνδρομής σου σε Prime!
  • Αν δεν έχεις συνδρομή και ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις την Prime, μπορείς να το κάνεις στο PLANET Fitness and More της περιοχής σου ή online με μόνο 199€!

Mη χάσεις την προσφορά που λήγει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Buy Now

Η συνδρομή αφορά σε ένα γυμναστήριο και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα φτιάξετε κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου. Επίσης περιλαμβάνει τα mini groups TRX, Power Cycling, Cross Training, Aerial Yoga και Pilates Advanced.

Στόχος μας στα PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Σε μια καθημερινότητα δύσκολη που επιτάσσει περισσότερο από ποτέ να φροντίζουμε την υγεία και την ευεξία μας. Μαθήματα yoga, pilates, orthosomia, tumbaο, tae box, tabata fit και πολλά άλλα! Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά και αερόβια. Όποια και αν είναι η διάθεσή σου ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσεις την διάθεσή σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου!

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.