Γυμναστική χωρίς περιορισμούς! -
Γυμναστική χωρίς περιορισμούς!

Prime Annual

Αποκλειστικά για πελάτες Cosmote!

Tα θες όλα; Τώρα για πρώτη φορά γυμναστήριο, ομαδικά προγράμματα και mini group σε μία συνδρομή! Πάρε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου, δώσε τον στην υποδοχή του PLANET Fitness and More της περιοχής σου ή καταχώρησέ τον στην πιο κάτω online φόρμα και με μόνο 202€ απόκτησε ετήσια συνδρομή που περιλαμβάνει χρήση του γυμναστηρίου, συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα και επιπλέον συμμετοχή στα mini group TRX, Power Cycling, Cross Training, Pilates Advanced και Aerial Yoga!

Απόκτησε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου μέσω του κινητού σου μπαίνοντας στο My COSMOTE App

Buy Now

Η συνδρομή αφορά σε ένα γυμναστήριο και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα φτιάξετε κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου. Επίσης περιλαμβάνει τα mini groups TRX, Power Cycling, Cross Training, Aerial Yoga και Pilates Advanced.

Στόχος μας στα PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Σε μια καθημερινότητα δύσκολη που επιτάσσει περισσότερο από ποτέ να φροντίζουμε την υγεία και την ευεξία μας. Μαθήματα yoga, pilates, orthosomia, tumbaο, tae box, tabata fit και πολλά άλλα! Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά και αερόβια. Όποια και αν είναι η διάθεσή σου ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσεις την διάθεσή σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Join Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.