Λιώσε στην άσκηση για όλο το υπόλοιπο του 2019! -
Λιώσε στην άσκηση για όλο το υπόλοιπο του 2019!

Rest Year

Τώρα μπορείς σε super τιμή!

Τα PLANET Fitness and More σου προσφέρουν συνδρομή μέχρι το τέλος του έτους με μόνο €49 και σου κάνουν δώρο την εγγραφή! Επισκέψου club της περιοχής σου μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου και γίνε μέλος μας ή ανανέωσε τη συνδρομή σου αν ανήκεις ήδη στην fitness παρέα μας. Εξασφάλισε έτσι πρόσβαση σε κορυφαίες και πιστοποιημένες παροχές, υπηρεσίες και εξοπλισμό fitness που θα σε κάνουν να λατρέψεις την άσκηση και να ξεχνάς τις rest days!

Πρόλαβε την προσφορά που ισχύει μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου!

Buy Now

Η συνδρομή αφορά σε ένα club* και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων**, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, αποδυτήρια με ντουλαπάκια και χρήση σάουνας στα club που διαθέτουν.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

*Η προσφορά δεν ισχύει για το club της Χαλκίδας

**Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό ζήτησε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή σου από το προσωπικό του club που σε ενδιαφέρει