Μείνε fit για τον υπόλοιπο χρόνο! -
Μείνε fit για τον υπόλοιπο χρόνο!

Rest Year!

Τώρα μπορείς σε super τιμή!

Σταμάτα να εύχεσαι και ξεκίνα να παλεύεις για τον στόχο σου! Εμείς στα PLANET Fitness and More είμαστε μαζί σου και προσφέρουμε συνδρομή μέχρι το τέλος του χρόνου με μόνο €69! Επισκέψου το club της περιοχής σου και εξασφάλισε πρόσβαση σε κορυφαίες και πιστοποιημένες παροχές, υπηρεσίες και εξοπλισμό fitness μέχρι το τέλος του 2018!

Η συνδρομή αφορά σε ένα club και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Πρόλαβέ την προσφορά που ισχύει για λίγες μόνο ημέρες!

Buy Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει

**Για όσους δεν είναι ήδη μέλη, η εγγραφή κοστίζει €30. Στους φοιτητές, μαθητές και ανέργους παρέχεται έκπτωση 50% στην εγγραφή, η οποία διαμορφώνεται στα €15 (με επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών), ενώ επίσης στη μισή τιμή είναι η εγγραφή εάν γίνει μαζί με άλλο ένα άτομο. Από τέσσερα άτομα και πάνω η εγγραφή είναι δωρεάν.