Τα PLANET Fitness and More σε ταξιδεύουν! -
Τα PLANET Fitness and More σε ταξιδεύουν!

Μπες στην κλήρωση για 1 από τις 3 ταξιδοεπιταγές των 500€ !

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα PLANET Fitness and More πάνε τρεις από εσάς, διακοπές! Γιατί τώρα με κάθε ετήσια συνδρομή, μπαίνεις στην κλήρωση για 1 από τις 3 ταξιδοεπιταγές των 500€ από τον μεγάλο ταξιδιωτικό οργανισμό Manessis Travel! Απόκτησε την ετήσια συνδρομή σου και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους νικητές που θα εξαργυρώσουν την ταξιδοεπιταγή τους σε αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια και πακέτα διαμονής!

Πρόλαβε την προσφορά που ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου!

Buy Now

Η κάθε συνδρομή αφορά ένα club και περιλαμβάνει* πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και αποδυτήρια με ντουλαπάκια και σάουνα στα club που διαθέτουν.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει

**Η προσφορά δεν ισχύει για το club της Χαλκίδας

***Η εγγραφή σου ως μέλος, αν δεν είσαι ήδη, κοστίζει 20€

****Διάβασε τους όρους τους διαγωνισμού εδώ.