Παιδικά Προγράμματα - Planet Fitness & More
Παιδικά Τμήματα

PLANET Kids

Στα PLANET Fitness and More έχουμε δημιουργήσει προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα για τους μικρούς μας φίλους, τα οποία συνδυάζουν τη σύγχρονη παιδαγωγική με την άσκηση του σώματος και του πνεύματος. Μέσα από μουσικοκινητική, χορό, άσκηση και παιχνίδι τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα κάνουν νέους φίλους και θα εκτονωθούν, εντάσσοντας την άθληση στην καθημερινότητά τους.

Tumbao Kids:

Ένα χορευτικό πρόγραμμα που μέσα από εκφραστικές κινήσεις του σώματος, συνδυάζει την αερόβια άσκηση και το παιχνίδι με διαφορετικές τεχνικές χορού (Mερένγκε, σάλσα και ρεγκετόν).

Zumba Kids:

Ένα έντονα κινησιολογικό πρόγραμμα με χορογραφίες από στοιχεία latin ρυθμών, όπως salsa, samba, cha cha και mambo, δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να αποκτήσουν ρυθμό και να ξεδώσουν.

Capoeira Kinds:

Ένα πρόγραμμα με ρυθμό, έντονη τεχνική και στρατηγική που επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύσσουν τις αθλητικές και ψυχοκινητικές τους ικανότητες βελτιώνοντας τον έλεγχο του σώματος και του πνεύματός. Μέσα από την ομαδική προπόνηση μαθαίνουν να συνεργάζονται και να σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.

Happy Moves:

Ένα πρόγραμμα που η δημιουργική απασχόληση αποκτά άλλη διάσταση. Μέσα από παιχνίδια μουσικοκινητικής, συντονισμού, συνεργασίας και αερόβιας άσκησης τα παιδιά διασκεδάζουν και μαθαίνουν να αγαπούν τη γυμναστική.

Challenge:

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα που συνδυάζει ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής, ενδυνάμωσης, ισορροπίας, ευλυγισίας και ορθοσωμίας θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι παράλληλα μέσα από το συναγωνισμό και το παιχνίδι θα εκτονωθούν και θα γνωρίσουν την ευγενή άμυλα του αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνσου στην υποδοχή του δικού σου PLANET Fitness and More.