Κάνε ένα δυναμικό ξεκίνημα! -
Κάνε ένα δυναμικό ξεκίνημα!

Start Now!

Πέτυχε τους fitness στόχους σου και κέρδισε super δώρα!

Buy Now

Τώρα αποκτάς ετήσια συνδρομή στα €89 μόνο* και παίρνεις δώρο €20 ένα gift voucher για πακέτα personal training, αλλά και ένα paid class starter pack, δηλαδή πακέτο 5 ομαδικών μαθημάτων από εκείνα που κανονικά έχουν επιπλέον χρέωση. Έτσι αποκτάς όλα όσα χρειάζεσαι για να μπεις δυναμικά στο fitness, να θέσεις υψηλούς στόχους και μαζί μας να τους πετύχεις!

Η συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, αποδυτήρια με ντουλαπάκια και χρήση σάουνας στα club που διαθέτουν.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Πρόλαβέ την προσφορά!

Buy Now

*Εάν δεν είσαι μέλος, η εγγραφή κοστίζει €30. Στους φοιτητές, μαθητές και ανέργους παρέχεται έκπτωση 50% στην εγγραφή, η οποία διαμορφώνεται στα €15 (με επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών), ενώ επίσης στη μισή τιμή είναι η εγγραφή εάν γίνει μαζί με άλλο ένα άτομο. Στα τέσσερα και άνω άτομα που εγγράφονται μαζί, η εγγραφή είναι δωρεάν.

**Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει.