Summer is coming! -
Summer is coming!

Summer is coming!

Προετοιμάσου για παραλία!

Οι γιορτές και οι κραιπάλες τελειώνουν. Κι αν το άγχος για όσα “κατέβασες” αυτό το διάστημα σε έχει καταβάλει… χαλάρωσε! Γιατί εμείς στα PLANET Fitness and More τώρα σου προσφέρουμε την 6μηνη συνδρομή στα €49 μόνο και σου κάνουμε δώρο την εγγραφή, για να ξεκινήσεις δυναμικά να προετοιμάζεσαι για παραλία! Επισκέψου, λοιπόν, το club της περιοχής σου για λίγες μέρες ακόμα, απόκτησε την 6μηνη συνδρομή στη super αυτή τιμή και εξασφάλισε πρόσβαση σε κορυφαίες και πιστοποιημένες παροχές, υπηρεσίες και εξοπλισμό fitness για έναν 6 ολόκληρους μήνες, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι.

Η συνδρομή αφορά σε ένα club και περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης με επίβλεψη από γυμναστή, προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο και φυσικά αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να ασφαλίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά την διάρκεια της άσκησής σου.

Στόχος μας PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σoυ ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

Πρόλαβε την προσφορά που ισχύει για λίγες ημέρες!

Buy Now

*Οι παροχές δύναται να διαφοροποιούνται ανά club και για αυτό παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να ζητάνε αναλυτική ενημέρωση πριν την εγγραφή τους από του club που τους ενδιαφέρει