Σχετικά με μας

Από τον Απρίλιο του 2012 και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα λειτουργίας τα PLANET Fitness and More κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στο χώρο του fitness, αποτελώντας την γρηγορότερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα. Έχοντας εδραιώσει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, εξυπηρετούμε καθημερινά τις ανάγκες χιλιάδων μελών, μένοντας πάντα πιστοί στη φιλοσοφία μας ότι η γυμναστική και η υγεία δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια.

Κύριο στοιχείο της πολιτικής των Planet Fitness and More είναι να παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε ΄Ελληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική…
Η στήριξη εκ μέρους των μελών μας, σε συνδυασμό με την προσωπική μας επιθυμία να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους στο μέγιστο μας ωθούν στο να βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας στο χώρο του fitness, ώστε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η συνεχής προσαρμογή μας στα διαρκώς εξελισσόμενα δεδομένα του Fitness, η χρήση εναλλακτικών μεθόδων εκγύμνασης και τα πάνω από 20 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα που έχουμε εντάξει με στόχο η γυμναστική εκτός από ευεξία να προσφέρει και διασκέδαση.

Το ανθρώπινο δυναμικό των PLANET Fitness and More αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία οικοδομείται η άριστη εξυπηρέτηση των μελών μας. Το γυμναστήριο στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους γυμναστές με εξειδικευμένες γνώσεις, επιλεγμένους με αυστηρές διαδικασίες,πρόθυμους και αφοσιωμένους στο έργο τους, έτοιμους να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε κατάσταση.